En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirim kurtarmaktadır.

Kanatlar ortamında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Tamlanan bu dem dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu konuda tetik geçmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Bu baplar gerçek olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili vaziyet çabucak bapnın kabil olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın ve ivedili pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve fiillevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Tek kanatlı yangın bapları binaların yangın kapısı içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtalı olarak değmeslekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda bileğsorunmektedir.

Bir hakkın tesisi, kullanılması yahut korunması midein data işlemlemenin vacip mecburi olması sebepleriyle meseleler.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde legal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page